Drie weken door het glooiende Frankrijk fietsen om als afsluiting aan de enorme Pyreneeën te ruiken. We fietsen circa 17 dagen, met soms een pauze. De laatste dagen zijn om Barcelona onveilig te maken. Kosten: € 640,-Back to Nature

Met gemiddeld 70 KM per dag, is er genoeg tijd om in een dorpje wat te bezichtigen, in de avond een kampvuurtje te stoken en als we dan toch langs dat mooie meer komen, dan is het wel lekker om er even in te springen natuurlijk.

Drie weken lang onderweg geeft jongeren een bijzonder vrij gevoel. Ze leren hoe weinig er eigenlijk nodig is om te leven. Ze leren hoe het voelt om een schijnbaar onhaalbaar doel stapje voor stapje (trapje voor trapje) dichterbij te zien komen.

Vlak voor de aankomst zullen we de uitlopers van de Pyreneen tegenkomen. Daar in het natuurschoon het doel bijna bereikt en zien dat daarna de weg een behoorlijk eindje naar beneden gaat is een bijzondere ervaring. Het geeft jongeren de kans om te reflecteren op hun eigen leven. Het doel is bereikt, de groep rijdt gezamenlijk nog een stukje Spanje in naar Barcelona om vandaar uit met misschien een kleine traan uit elkaar te gaan.

Praktisch:

De fietsen worden van Nederland naar Parijs vervoerd, de deenemers niet. Wel zullen de gegeven van de ouders aan elkaar gekoppeld worden zodat er gecarpoold kan worden.

Idem voor de de terugweg. Het is wel mogelijk om de deelnemers af te zetten op het vliegveld Girona, Ryan Air vliegt vanaf daar terug naar Nederland. De fietsen worden met de bus terug naar Nederland vervoerd en kunnen later opgehaald worden.

Omdat we de reis voor iedereen toegankelijk willen maken (en het zelf vooral ook leuk vinden), is de prijs samengesteld uit enkel de onkosten. Vrijwillige begeleiding betaalt mee aan eigen onkosten.

De ervaring leert dat er zich deelnemers van verschillende leeftijden aanmelden. (circa 14 tot 20 jaar)

We richten ons op een groepsgrootte van circa 8 tot maximaal 12 deelnemers.


Voor vragen bel gerust even. 0628769168

Met deelnemers die we niet kennen maken we graag eerst een kennismakingsgesprek, om van beide kanten te bekijken of de reis gaat aansluiten.

 

 

Parijs-Barcelona


Op de fiets naar Barcelona:

Een doel voor ogen.

21 Daagse reis.

Fietsen van Parijs naar Barcelona

- Zomer 2016
Leer jezelf kennen - coachingtechnieken

Op ongedwongen momenten worden vrijblijvende  coachinggesprekken gehouden met de groep. Je praat hierbij over wat je goed kan en wat je nog lastig vindt. Je leert jezelf goed kennen op een ongedwongen manier. Je hoeft niks te zeggen wat je niet wilt. Je leert ook in te zien dat iedereen anders is en hoe je rekening kan houden met elkaars gevoelens. Als coach houd ik goed in de gaten dat iedereen zich veilig en vertrouwd voelt.

Alles gaat in een heel relaxed sfeertje, stel je een kampvuur voor en een groep gezellige vrienden die je steeds beter leert kennen. Aan het einde van de week zul je merken, dat je naast nieuwe vrienden, ook jezelf veel beter bent leren kennen. Als je weet wat je kwaliteiten zijn zal je zien dat je ook na het kamp veel steviger in je schoenen staat. Je kan beter richting geven aan je eigen leven en je weet hoe het voelt om een doel te bereiken. Heerlijk!


“Bewegen heeft effect op de stemming die je brein produceert”

Margriet Sitskoorn
Hoogleraar klinische neuropsychologie.